fbpx

עוף בתנור עם תפוחי אדמה

עוף בתנור עם תפוחי אדמה

מרכיבים:

מרכיבים:

3 כרעיים של עוף (בערך 500 גרם) 

5 תפוחי אדמה קלופים – מומלץ לחתוך לחצי (500 גרם) 

2 כפות רוטב סויה 

2 כפות סילאן  (אפשר להחליף בדבש) 

כף שמן זית 

3 שיני שום קצוצות

מלח גס 

פלפל לבן / שחור גס

אופן ההכנה:

אופן הכנה:

  1. שוטפים ומנקים טוב את העוף, ומחממים תנור מראש ל- 180-200 מעלות. 
  2. בקערה מערבבים את רוטב הסויה, הסילאן ושמן הזית ומוסיפים שיני שום קצוצות. 
  3. מניחים את כרעי העוף בתבנית גדולה ביחד עם תפוחי האדמה ושופכים מעל את הרוטב, מתבלים במלח גס ופלפל לפי הטעם האישי. 
  4. מכניסים לתנור למשך שעה כאשר התבנית מכוסה.
  5. לאחר כשעה מסירים את כיסוי התבנית ונותנים עוד 10 דקות אפיה, רצוי לבדוק אם העוף ותפוחי האדמה מוכנים עם מזלג לפני שמוציאים.

בתיאבון!

 

2020 © כל הזכויות שמורות ל-FITNASS