fbpx

תפוחי אדמה אפויים בטעם בצל

תפוחי אדמה בטעם בצל

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה גדולים

לתיבול-

1 כף שמן זית

1 בצל חתוך לעיגולים

3 כפות אבקת מרק בטעם בצל

4\1 כפית מלח

קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות \ פרוסות עגולות או כל צורה אחרת שאוהבים.
  2. שמים את תפוחי האדמה בסיר, ושמים מים רותחים עד ס"מ מעל גובה תפוחי האדמה.
  3. מבשלים עד להתרככות בסיסית, לא מבשלים יותר מידי אחרת תפוחי האדמה יהפכו בקלות לפירה.
  4. מחממים תנור מראש ל180 מעלות.
  5. לאחר סיום הבישול, מסננים את תפוחי האדמה ושוטפים במים קרים.
  6. מעבירים לתבנית, שמים את כל מרכיבי התיבול בתבנית ומערבבים היטב, בשלב זה ניתן לטעום מעט את התיבול ולתקן לפי איך שאוהבים.
  7. מכניסים לתנור ואופים עד להשחמה, או עד לרמה שאוהבים.

 

בתאבון!

2020 © כל הזכויות שמורות ל-FITNASS